winter/herfst avond routine

Hey!

Mijn avond routine in het najaar verscheelt veel van mijn avondroutine in het voorjaar. Vandaag laat ik jullie mijn winter/herfst avond routine zien. Veel lees plezier!

Meestal kom ik rond 16:00 thuis van school en eet ik wat. Daarna ga ik naar mijn kamer, pak ik mijn tas uit en maak ik een planning voor de rest van de dag. Als ik die dag nergens meer naartoe ga kleed ik me vervolgens altijd om en doe ik mijn joggingbroek aan, een enorme trui en doe ik mijn haar in een knot, because I love to be comfy!

 

Nadat ik me heb omgekleed begin ik altijd met mijn huiswerk. Dit is niet het leukste deel van de dag maar ja, het moet toch echt gebeuren. Ik zit momenteel in 3 gymnasium en heb best wel een hoop te doen voor school, dus meestal ben ik wel zo’n twee tot drie uur bezig met mijn huiswerk.

 

Rond zes uur ga ik meestal eten. Daar ben ik dan ongeveer een half uurtje mee bezig. Na het avondeten ga ik weer terug naar mijn kamer en rond ik óf nog wat schoolwerk af óf bekijk ik eventjes mijn social media.

DSCN3230 - Edited

Rond 20:30 kijk ik soms nog een film of programma met mijn ouders, broertje en zusje op de bank. Als ik dit die avond niet doe ga ik zelf iets lezen of een film of serie (momenteel kijk ik Riverdale en Stranger things die ik allebei super leuk vind!) kijken. Rond 21:30 ga ik me klaarmaken om naar bed te gaan. Dit is wat ik dagelijks doe als ik me klaarmaak:

Eerst was ik mijn gezicht met water en haal ik daarna de rest van mijn make-up weg met de 2 in 1 cleansing milk & tonic van etos.

 

 

590D0643-C460-4E91-9E3B-B9589A04C25F
Er zit een hele gekke lichtvlek op mijn gezicht in deze foto, whoops… Haha!

Vervolgens doe ik mijn nachtcrème op van nivea. (ik gebruik de pure & natural variant)

 

Daarna poets ik nog even mijn tanden met de Oral-B pro expert whitening tandpasta en doe ik nog wat labello op.

 

Als ik klaar ben met met dit alles pak ik nog even mijn schooltas in voor de volgende dag, leg ik mijn kleren klaar en ben ik daarna helemaal klaar om naar bed te gaan.

Dit was mijn winter/herfst avond routine dan alweer! Bedankt voor het lezen, bye!

Xx Isa

 

2 Reacties op “winter/herfst avond routine”

Plaats een reactie